Silkway Travel & Cruise™ — A Vancouver travel agency established in 1979 specialized in multi-destination airfare, all inclusive tour packages, cruise vacations, free-style air + hotel packages, hotel accommodation, destination wedding, Japan rail pass, MICE & inbound division and Education Travel Centre.

Follow Us
TOP

Silkway Travel & Cruise INC.

Gamcare.

GamCare е от ваша страна за отговорната игра

Ако сте редовен читател на този сайт, със сигурност ще знаете, че една от основните ни цели и да популяризирате отговорна и сигурна игра, защото това представлява първото парче, за да започнете да играете спокойно и съзнателно.

За да постигнем този резултат, ние приемаме различни системи, първата от които е да влезем в реда на идеи или бъдещи участници или бъдеще, за да изберем само за собствените си игри и изключително портали, регулирани от AMS, сайтове, след това контролирани и гарантирани като сигурност и прозрачност.

Другата страна, на която се движим, е осъзнаването на информираността на какви са техните граници, които никога няма да бъдат отвъд, за да се избегнат проблеми, които в най-сериозните случаи те отиват да представляват тази сфера, която обикновено се определя като патологично игра или лудопатия, която искате.

На Лудопатия и на отговорната игра той винаги е говорил за това казино игри онлайн palms betВсъщност това е социален проблем, който също върви в допълнение към границите на мястото, където порталите също могат да пристигнат като наши, от друга страна ние се ограничаваме до предупрежденията, за да повторим често, че лошото поведение може да благоприятства проблема, начини за предотвратяване на това да се случи, индикации за това какво да правите, ако проблемът е положителен и т.н.

Въпреки това, за да се изправи пред проблема по-подробно, както в етапа на превенция, така и в етапа на управление на същото, имаше специфични органи, които оперират международно разпределяне на съвети, консултации, помощ и помощ от строго практическа гледна точка, на всички тези, които те вярвам, че се нуждаят от нея, точно е един от най-известните.

Този организъм е признат за реален световен лидер в борбата срещу патологичната игра, която е извършена в продължение на много години от този проблем с компетентността и отдадеността, като привлича отлични резултати, но преди всичко всичко няма секунди.

GamCare ви помага и го прави безплатно

Именно, GamCare е в сила организъм, който няма печалба и функционира, с напълно безплатни международни услуги от 1997 г. насам, година от раждането от Адриан Скарпе.

Хазартът може да даде проблеми, особено тези, които не могат по-добре да контролират емоциите си, понякога проблемът е само пътник, други могат да изострят и да доведат до известни последствия изобщо, поради което в тези случаи ролята на GamCare приема аспект от жизненоважно значение.

Всъщност, тази организация посвещава всички усилия, за да създаде максимална осведоменост и отговорност към хазарта, което показва най-добрия начин да се приближи и встъпи в случаите, когато има по-дълга помощ.

За да направите тази GamCare предоставя на цялата широка гама от услуги, вариращи от проста препоръчва информация и различни новини, до персонализирана помощ и го прави чрез различна серия канала.

Централният щифт, на който всичко се върти, е уебсайтът www.gamcare.org.uk, на който по време на няколко кликвания можете веднага да говорите с оператор, да поискате информация и съвети за вашия проблем или съвети за предотвратяване на възникването на проблемите бъдещето.

Също така ще можете да говорите директно с някого чрез безплатния номер 0808 8020 133, налични в цяла Европа, или дори да имате възможност за срещи на живо с оператор в месо и кости, този вариант обаче се очаква в момента само за Великобритания.

Какъвто и да е каналът, който решите да използвате, ще намерите изключително приготвени и приятелски оператори, от друга страна, която ще анализира ситуацията ви и ще ви предостави никакви съвети как да контролират хазарта или да посочите най-добрия начин да следвате в случай на случай допълнителни детайли.

Друг много важен аспект на GamCare е общото поверителност, в която работи, всъщност никой няма да попита името ви и никой няма да знае, че имате проблем с играта, компонент това е много важно за психологическата сфера на играча с патология.

Иконата за сертифициране на Gamcare, гаранционен синоним

Целта на GamCare е да премахне всякаква форма на зависимост от играта, крайъгълен камък, който може да бъде постигнат с задължението за подпомагане на хазартните компании, които трябва да вървят ръка за ръка с това тяло, създавайки условията, за да се гарантира, че това е реализирано.

Поради тази причина тя работи в тясно сътрудничество както с земята, така и с онлайн реалностите, предоставяйки съвети и уверете се, че всички мерки за защита на играча и триковете, които трябва да се извършват за отговорна и безопасна игра.

Следователно дружествата, които спазват исканите изисквания, могат по този начин да използват престижната сертификация на GamCare, която се превръща в визуално ниво в иконата, присъстваща на всички портали на AAM и които в сила потвърждението, че въпросният портал е разработил предложенията си в отговорна и правилна портала. Игрална оптика.

Намиране на портал Логото на Gamcono след това поема жизненоважен аспект за всички потребители, тъй като това е ясен знак, че този сайт ще приеме системи, които позволяват да се избегне появата на неприятни ситуации, в които розовият играч може да дойде и да посети.

Порталите от този тип ще ви дадат по всяко време възможността да имате директен достъп до услугите на GamCare, по такъв начин, че да задушавате незабавно при раждането на възникването на евентуален въпрос, свързан с хазарта.

Ако затова се притеснявате, че хазартът може да създаде проблеми и да иска повече информация, ние ви каним да се справите на сайта на Gamcare, да видите всичко, което този организъм може да направи за вас в случай на нужда, успокоявайки се и ви показвате най-добрия начин да следват във всяка ситуация.

Правилният първоначален подход към хазарта е от съществено значение за всички онези, които се готвят да станат професионалисти, но и не само за онези, които се обръщат към нея твърде повърхностно, предизвикваха, че никога няма да се случи с нея и да вземе всичко много леко.

Играта със сигурност е хубаво, забавно, вълнуващо и отлично занимание, ако трябва да стане мания, има нещо нередно, GamCare е идеалното решение за решаване на всичко по най-добрия начин.

You don't have permission to register